23948sdkhjf

Udvikler henter ny direktør i Carlsberg Byen

Med virkning fra den 1. juni 2018 er Carsten Lygum ansat i Gefion Group A/S som ny COO.

Det oplyser Gefion Group i en pressemeddelelse.

48-årige Carsten Lygum har gennem sin karriere været med til at udvikle en række ejendomsprojekter både i Danmark og i Norden.

Senest kommer han fra en stilling som projektudviklingsdirektør hos Carlsberg Byen, hvor han har haft ansvar for udvikling af erhverv og boliger i den nye bydel. Derudover har han en fortid som projektudviklingschef i MT Højgaard og Sjælsø Gruppen. Han er uddannet officer i Forsvaret og By- og bygningsingeniør fra DTU.

- Vi styrker ledelsen af Gefion Group med Carsten Lygum, som med sine erfarne kompetencer indenfor projektudvikling og ledelse skal være med til at videreudvikle Gefion Groups organisation og strukturer, siger CEO i Gefion Group, Thomas Færch.

Tiltalende med en ung virksomhed
Carsten Lygum vil i sin nye stilling få det overordnede ansvar for udvikling og opførelse af Gefion Groups 17 udviklingsprojekter, som omfatter konvertering af tidligere erhvervsejendomme til boliger og nybyggeri af boliger og erhverv. Samlet udgør de 165.000 m2 med en projektværdi på cirka 6 milliarder.

- Min tid i Carlsberg Byen har været fantastisk spændende, og nu ser jeg frem til at prøve kræfter med noget nyt. Det, som tiltaler mig ved muligheden for at blive en del af Gefion Group, er at det er en forholdsvis ung virksomhed, der med nytænkning og visioner er godt på vej til at blive en etableret virksomhed, samtidig med at der er fokus på at få løst projekterne, siger Carsten Lygum.

Tid til båden og fiskestangen
Carsten Lygum overtager jobbet efter Jørgen Junker, som planmæssigt stopper i Gefion Group for at føre en lidt mere afslappet tilværelse.

Den erfarne, tidligere Sjælsø-direktør blev for tre år siden hentet til Gefion Group for at opbygge en projektorganisation, som både kunne håndtere konvertering af ejendomme og nybyggeri. Dette arbejde er nu fuldendt og Gefion Group er vokset fra 3 til 26 fuldtidsansatte i perioden.

- Vi har været overordentligt glade for Jørgens tid her i Gefion Group. Jørgen har med sin solide baggrund og store netværk inden for projektudvikling været en uvurderlig del af opbygningen af den kompetente organisation, som Gefion Group råder over i dag, siger Thomas Færch om samarbejdet med Jørgen Junker, der selv beskriver tiden i Gefion Group som fantastisk.

- Nu skal der være lidt mere tid til båden og fiskestangen. Jeg regner bestemt også med fortsat at få tid til at udvikle og arbejde med ejendomme, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125