23948sdkhjf

Jakobsen & Blindkilde vinder skolebyggeri

Projekt til 51 millioner har fundet sin vinder.

Kolding Kommune har udpeget Jakobsen & Blindkilde som vinder af totalentreprisekonkurrencen om udvidelsen af Dalby Skole.

Med som rådgivere på vinderprojektet er tegnestuen Nova5 og OBH Rådgivende Ingeniører. Der er tale om en totalentreprise i omvendt licitation med et budget på 51 mio. kroner. 

- Vi har fået fire gode forslag, men med et vinderprojekt, der skiller sig klart ud som det bedste på alle parametre. Med det får vi opfyldt alle vores krav til lokaler, funktionalitet, arkitektur, miljø- og energimæssige forhold, indeklima og drift. Udvidelsen af Dalby Skole er længe ventet, og med udpegningen af vinderprojektet tager vi et stort og vigtigt skridt videre i processen, siger Kristina Jørgensen, formand for Børne- og Uddannelsesudvalget.

Med projektet udvides Dalby Skole til en fuldt tresporet skole fra 0 - 9. klassetrin med tilhørende faciliteter til SFO. I alt bygges knap 3.000 ekstra kvadratmeter. Derudover får Dalby GF nye klublokaler.

- De nye klublokaler for Dalby GF er en væsentlig del af projektet, og kommer til at hænge sammen med hallen. Samarbejdet mellem skolen og Dalby GF har været forbilledlig, og der er ingen tvivl om, at de nye lokaler bliver en stor gevinst for lokalsamfundet i Dalby, siger Søren Rasmussen, formand for Fritids- og Idrætsudvalget.

Med totalentreprenøren på plads er forventningen, at første spadestik til byggeriet kan tages i begyndelsen af 2019. Byggeriet kan herefter stå færdigt til det nye skoleår i 2020.

Som en del af projektet bliver der også etableret ca. 160 ekstra p-pladser og nye grønne udearealer, der skal binde de eksisterende og nye bygninger sammen og give plads til nye aktivitetsmuligheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095