23948sdkhjf

Hillerød vælger tre entreprenører til totalentrepriser

Når Frederiksborg Byskole i løbet af de kommende år skal moderniseres og udvides, bliver det enten Adserballe & Knudsen, B. Nygaard Sørensen eller Skou Gruppen, der skal stå for totalentreprisen.

Projektet er nemlig det første, der udbydes via en fire-årig rammeaftale om totalentrepriser, som de tre firmaer netop er blevet tildelt.

Hillerød Kommune ønsker med rammeaftalen at etablere langsigtede samarbejder for at sikre en høj grad af kontinuitet og fastholdelse af viden fra projekt til projekt.

Noget tilsvarende har man også gjort i Københavns Kommune, og hos Adserballe & Knudsen bifalder adm. direktør Morten L. Hansen denne form for dialogbaseret samarbejde, hvor tidlig involvering er et nøgleord.

- Som entreprenør ønsker vi altid at blive inddraget på det tidspunkt, hvor vi tilfører værdi, og det er ofte tidligt i processen. Det er vores holdning, at et tæt samarbejde mellem bygherre, entreprenør og rådgivere, mens byggeriet stadig er på tegnebrættet, giver de absolut bedste forudsætninger for at opnå bygbarhed samt overholdelse af tid, økonomi og kvalitet. Det er uanset, om det er erhvervsdomiciler eller institutioner, siger han i en pressemeddelelse.

Moderniseringen af Frederiksborg Byskole vil tage afsæt i en helhedsplan fra Rubow Arkitekter og omfatter etapevis istandsættelse, ombygning og nybygning på skolen. Opgaven med at gennemføre helhedsplanens etape 1 har Hillerød Kommune tildelt til et rådgiverteam bestående af Erik Arkitekter, Øllgaard Rådgivende Ingeniører og Opland Landskabsarkitekter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096