23948sdkhjf

Undergulvskomet slår egne forventninger og opjusterer

Med et overskud på over 13 mio. kroner mangedoblede undergulvsfirmaet Uniplan Danmark sit resultat i 2017, og med en omsætning på den høje side af 100 millioner nåede virksomheden en milepæl et år tidligere end forventet.

Derfor opjusterer Uniplan Danmarks, og den nye administrerende direktør Thomas Juul, nu forventningerne til 2018.

Uniplan Danmark

Uniplan Danmark udfører undergulve som underleverandør på store byggeprojekter. Der udføres både slidlagsgulve, tyndpuds og EPSbeton-gulve (lyd- og varmeisolerende gulve af cement, bindevæske blandet med EPS-kugler). Materialerne pumpes direkte ind i lejligheder og kontorer i op til 20 etagers højde, hvor gulvene afrettes.

Uniplan Danmark er etableret i 2015 af Morten Wrem og Hamed Alaei og beskæftiger i dag 94 medarbejdere. Forventningen for 2018 er en omsætning omkring 150 mio. kroner.

- Vores forventninger til 2018 er nu en omsætning på den gode side af 150 millioner, baseret på de kontrakter og rammeaftaler, der allerede er indgået. Og jeg har en klar forventning om, at resultatet vil følge med, siger han i en pressemeddelelse.

Virksomhedens ledelse har arbejdet hårdt for at holde trit med den voldsomme vækst. Medarbejderstaben er gået fra 35 til godt 100 siden sidste sommer, maskinparken er løbende blevet udvidet i takt med opgaverne, og i maj måned flyttede virksomheden for anden gang på et år til nye og større lokationer på både Sjælland og i Jylland.

Thomas Juuls opgave som administrerende direktør er især at konsolidere og eksekvere den strategi, der er lagt af Uniplan Danmarks professionelle bestyrelse, mens de to ejere, Morten Wrem og Hamed Alaei, fungerer som henholdsvis udviklingsdirektør og driftsdirektør.

- Uniplan Danmark har nu en størrelse som gør, at vi kan arbejde strukturelt og strategisk med en lang række ting der skal sikre, at vi fortsat kan levere vækst på omsætningen og formå at gøre selskabet endnu mere profitabelt. Mens vi fortsætter med at levere den kvalitet og de ydelser, som byggebranchen tydeligvis sætter stor pris på, siger Thomas Juul.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078