23948sdkhjf

Vestjysk succes tvinger Intego til at flytte

På to år er Integos afdeling i Esbjerg vokset til dobbelt størrelse og tæller i dag 55 ansatte inden for el-teknik, mekanik og automation.

Derfor flytter virksomheden nu til nye lokaler på Esbjerg Havn. Fra og med juli hedder adressen Vesterhavsgade 117.

- Vi flytter i nye og større lokaler for at kunne fortsætte vores ambitiøse vækststrategi. Det er også en klar fordel, at vi med lokalerne på Esbjerg Havn rykker endnu tættere på flere af vores nuværende og potentielle kunder inden for industri, erhverv og offshore, samt at vi kan udvide vores kalibreringsværksted, som vi oplever en stigende efterspørgsel på, siger afdelingsleder Søren Hermansen. Store kontrakter sætter skub i udviklingen Udvidelsen af kalibreringsværkstedet sikrer, at Intego kan kalibrere og servicere alle former for tryk- og temperaturinstrumenter, som industri- og offshore-virksomheder har brug for.

Og det er nødvendigt i en periode, hvor flere store ordrer er kommet i hus.

- Vi har netop indgået en større serviceaftale med en af verdens førende olieselskaber, hvor vi skal servicere og blandt andet kalibrere deres offshore-udstyr i Nordsøen, fortæller Søren Hermansen.

Herudover har afdelingen for nylig indgået en kontakt med Kamstrup om udskiftning af 68.000 elmålere, hvilket kommer til at beskæftige 30 af Integos montører. Virksomheden netop ansat to yderligere servicekoordinatorer til specialafdelingen i Esbjerg, der koordinerer og er ansvarlig for Integos specialiserede afdeling inden for målerudskiftning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141