23948sdkhjf

NCC vinder boligprojekt til kvart milliard

Totalentreprisen indeholder byggeri af 17.500 kvm studieboliger i Aarhus

NCC Building har indgået kontrakt med ejendomsudvikleren Konstruct om at opføre 235 lejeboliger samt café på Gøteborg Allé i Aarhus i totalentreprise.

Kontrakten på de godt 17.500 kvm bebyggelse er på 243 mio. kr. Størstedelen af lejlighederne bliver under 75 kvm og de fleste har to separate værelser og et fælles køkken og opholdsrum. Byggeriet går i gang 1. september 2018 og forventes færdigt i sommeren 2020.

- Vi er utrolig glade for denne kontrakt. Både fordi vi har udviklet et stærkt projekt sammen med bygherren, og fordi vi her især bygger til de mange unge mennesker, der hvert år flytter til Aarhus for at studere og bo, siger direktør Nicolai Schultz, NCC Building, i en pressemeddelelse.

Sygeplejerskole skal rives ned
For Konstruct er aftalen en milepæl, da opførelsen af byggeriet er virksomhedens hidtil største udviklingsprojekt. Konstruct har eksisteret i godt tre år og har hovedfokus på projektudvikling i København og Aarhus.

- Det har været afgørende for os at udvikle dette projekt sammen med kompetente samarbejdspartnere, der kan skrue et projekt bedst muligt sammen. Det betyder, at vi har været nede i hver eneste detalje for at skabe det kvalitetsprojekt, vi nu står med, siger direktør Ole Vistisen.

Konstruct har indgået aftalen med NCC på vegne af selskabet Gøteborg Allé 7 ApS.

Bebyggelsen kommer til at ligge på grunden, hvor Sygeplejerskolen tidligere havde til huse. Denne bygning skal nu rives ned, og det sker hen over sommeren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.285