23948sdkhjf

Arkitektfirma vinder to idrætsprojekter

Har vundet udvidelsen af to sportshaller i Aarhus og Ringsted

Det københavnske arkitektfirma Rubow Arkitekter har vundet to projekter, der skal forbedre og udvide allerede eksisterende sportsfaciliteter.

Der er tale om en modernisering af Marselisborghallen i Aarhus samt en kampsportshal, der skal bygges til sportscenteret i Ringsted.

I Aarhus ombygges den eksisterende Marselisborghal og udvides med nye moderne publikums- og træningsfaciliteter. Konkurrencen er vundet i samarbejde med Lyngby Entreprise og LB Consult.

I Ringsted Sportscenter bygges en ny kampsportshal, som samles med fire eksisterende haller og et vandkulturhus i en samlende rambla, som skal give plads til høj idrætsaktivitet og sikre sportscentrets brand som samlet sportscampus.

Kampsportshallen skal fungere som multisal med tilhørende faciliteter, ny køkkenbygning, selskabslokaler, omdannelse af caféområde til opvarmningsareal samt lille sal til styrketræning.

Helhedsplanen for udvidelse af Ringsted Sportscenter er vundet sammen med Wissenberg, Tyréns og Gade Mortensen på baggrund af pris, organisation og sagens gennemførelse med tidsplan for projekt -og byggefasen.

Begge projekter går i gang i løbet af efteråret. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156