23948sdkhjf

Nye kontorer for en halv milliard

Starten er gået til A. Enggaards niende OPP-byggeri

Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg var hovedtaleren, da Bygningsstyrelsen og totalentreprenøren A. Enggaard onsdag stak spaden i jorden til et knap 10.000 kvadratmeter stort kontorbyggeri i Næstved.

I 2020 flytter Udlændingestyrelsen ind i nybyggeriet, der opføres som led i regeringens udflytning af statslige arbejdspladser.

Der er tale om et OPP-byggeri – A. Enggaards niende – med en samlet kontraktsum på 480 mio. kroner.

- Vi er stolte over endnu engang at være blevet valgt af Bygningsstyrelsen til et Offentligt Privat Partnerskab. OPP er blevet et varemærke for os, og vi mener, at det er en særdeles god model at følge, siger Jens Skinnebach, der er afdelingschef for A. Enggaard i Aarhus.

Jens Skinnebach var også på talerstolen ved onsdagens arrangement i Næstved og ser nu frem til for alvor at komme i gang på byggepladsen.

Det nye byggeri består af tre forskudte atriumhuse i op til fem etager, som blandt andet kommer til at rumme et stort borgerservicecenter. I alt etableres kontorarbejdspladser til knap 400 medarbejdere.

A. Enggaard har Aart Architects og Arne Elkjær med som henholdsvis arkitekt og rådgivende ingeniør. Entreprenøren skal som led i kontrakten stå for drift og vedligehold af bygningen frem til 2040.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125