23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Dansk Byggeri og Moe

Dansk Byggeri
Henrik Mühlendorph er ansat som ny sektionskonsulent for Stenhugger- og Materielsektionen i Dansk Byggeri. Her skal han blandt andet være kontaktperson for sektionernes medlemmer og servicere sektionernes bestyrelser.

Henrik Mühlendorph har tidligere arbejdet som underdirektør i Horesta, afdelings- og medlemschef i Landbrug & Fødevarer og senest som projektchef i FødevareBanken.

Henrik Mühlendorph afløser Robert Pajor, der fortsætter i Dansk Byggeri som chefkonsulent i Arbejdsgiversekretariatet. 

Moe
Den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe har ansat Torben Duus som seniorrådgiver | Retail til Erhverv & Bolig i København.

Han er uddannet akademiingeniør og har 25 års erfaring med projekt- og byggeledelse på komplekse projekter. Torben Duus har tidligere været ansat i Pihl og Sweco A/S og kommer til Moe med omfattende erfaring, blandt andet fra Guinea, Beirut, Jamaica og UK. I Moe skal han blandt andet biddrage med sin store ekspertise om udbuds- og udførelsesfasen i vores Retailafdeling.

Samtidig er Jacob Holmberg Rasmussen ansat som projektleder for Veje, Stier & Pladser til Infrastruktur i København. Jacob Holmberg Rasmussen er uddannet civilingeniør og har 11 års erfaring, de seneste seks år som projektleder hos Sweco Danmark A/S. Han skal i Moe fungere som projektleder for vej- og anlægsopgaver og bidrage med kompetencer inden for rådgivning, projektering, udbud og tilsyn af vej-, sti- og pladsprojekter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11