23948sdkhjf

Barslund-selskab ansætter ny direktør

Tiilbage i februar meddelte Geopartner Landinspektører, at Henrik Ibsen var stoppet efter otte år som administrerende direktør.

Nu har Henrik Ibsen fundet nyt job hos Spotland, der er et selvstændigt selskab i Barslund Group.

Her skal han, som direktør med base i Aarhus, bidrage til fortsat vækst i virksomheden, der har stået på egne ben siden 2012.

Hovedpersonen selv har store forventninger til samarbejdet og var efter eget udsagn ikke længe om at takke ja til jobtilbuddet.

- Jeg mærkede med det samme den gode energi og vilje, som er altafgørende for succesfuld udvikling og vækst. Jeg har en lang tradition for at prøve kræfter med nye udfordringer. Spotland er ingen undtagelse, da mikset af special kompetencer og en stærk tilknytning til entreprenørbranchen er ny og spændende. Og mon ikke der også bliver mulighed for forretningsudvikling inden for andre kundesegmenter, siger Henrik Ibsen i en pressemeddelelse.

Hos Spotland glæder administrerende direktør Jens-Peter Lund sig til det kommende samarbejde:

- Henriks kvalifikationer, erfaring og energi supplerer resten af ledelsesgruppen godt. Spotland har de seneste år oplevet vækst og øget efterspørgsel på især BIM/VDC-ydelser. Derfor er vi glade for at byde velkommen til en stærk profil, som kan gribe den positive udviklingskurve og fortsætte den, siger Jens-Peter Lund.

Spotland udfører opgaver inden for landmåling, BIM/VDC-teknologi og GPS-maskinstyring for entreprenører, rådgivere og bygherrer. Virksomheden deler adresser med moderselskabet Barslund i Kvistgård, Viby J, Malmø og Gøteborg.

Licitationen kunne i sidste måned fortælle, at Geopartner fortsat jagter en afløser for Henrik Ibsen

- Vi håber stadig, at vi vil være i mål og kunne præsentere en ny adm. direktør internt og eksternt i løbet af efteråret eller tidlig vinter, sagde bestyrelsesformand Anne Marie J. Walmar ved den lejlighed. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109