23948sdkhjf

Se billederne: Byggeriet af Gisselfelts tårn er i fuld gang

Opmærksomheden har været stor, siden Camp Adventure sidste sommer præsenterede planerne for et 45 meter højt udsigtstårn i Gisselfeld Klosters skove.

I maj blev første spadestik taget, og i løbet af november skal tårnet efter planen står færdigt.

- Vi glæder os til at kunne byde lokale og internationale besøgende velkommen til en oplevelse der ikke findes andre steder. Udgangspunktet er naturen og miljøet vi befinder os i på Camp Adventure, som herefter er iscenesat til at give helt nye perspektiver på hvordan vi oplever vores omgivelser, siger Camp Adventures forretningsudvikler, Kasper Larsen, i en pressemeddelelse.

Udsigtstårnet, der er tegnet af Effekt Arkitekter og Arup, består af en 600 meter lang spiralformet rampe, som fører de besøgende fra skovbunden og op gennem trækronerne til en fantastisk udsigt ud over landskabet.

I designet har man forsøgt at undgå den klassiske cylinderform og i stedet givet tårnet en kurvet profil - med en slank midte og et bredere fundament og top. Byggeriet udføres af Levi Jensen fra Herfølge, som også stod bag den konstruktion, der kan forvandle fodboldarenaen Parken i København til en indendørs arena.

Træet, der anvendes til gangbroen, kommer fra Gisselfeld Klosters egne skove.

Artiklen er en del af temaet Video & billedserier.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11