23948sdkhjf

Dansk fabrik lukker: Tikkurila flytter produktion til hjemlandet

Som en del af et omfattende optimerings- og effektiviseringsprogram har Tikkurila besluttet at lukke sin lille fabrik i Lunderskov og flytte produktionen til Finland.

Det oplyser malingproducenten i en pressemeddelelse.

Fabrikken i Lunderskov fokuserer på produktion af energieffektive tagmalinger og beskæftiger her 25 personer inden for produktion, forskning og udvikling samt administration.

Med flytningen, som vil finde sted i løbet af 2019, nedlægges 20 arbejdspladser. Tikkurilas aktiviteter i København fortsætter uændret.

- Markedet stiller stadig større krav til vores agilitet og effektivitet. Vi ønsker at forblive vores kunders foretrukne samarbejdspartner med den bedste service og produktportefølje samt en strømlinet produktion, der matcher markedet både nu og i fremtiden. Dette kan vi bedst sikre ved at flytte vores produktionsfaciliteter i Lunderskov til Finland, udtaler Kenneth Johansen, der er adm. direktør i Tikkurila Danmark.

Tikkurila beskæftiger omkring 3.000 medarbejdere fordelt på ti lande. Virksomhedens optimerings- og effektivisering program blev igangsat i 2017. Målet er at finde besparelser for over 225 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093