23948sdkhjf

Scandics største hotel har fundet sin totalentreprenør

Det bliver LM Byg A/S, M.J. Eriksson A/S og Pihl & Søn A/S, der skal opføre det mere end 40.000 kvadratmeter store Scandic Spectrum på Kalvebod Brygge i København.

Hotellet, der bliver Scandic-koncernens hidtil største, forventes at stå klar til indflytning i anden halvdel af 2021.

De tre entreprenørvirksomheder, der tilsammen kalder sig Pihlkonsortiet, vandt sin første fælles opgave i starten af 2018 og blev for nylig valgt som entreprenør på anden etape af Goldschmidt-koncernens milliardprojekt i Hillerød.

Ifølge Pihlkonsortiet har der været stor interesse for projektet i branchen, og i de tre virksomheder er der derfor stor tilfredshed med at få endnu en markant reference på cv’et.

- Pihlkonsortiet er meget tilfredse med at have vundet totalentreprisen og tilliden fra endnu en bygherre, som kan se de åbenlyse fordele i et samarbejde med tre specialiserede og ejerledede virksomheder, siger adm. direktør Hans Anker Nielsen fra LM Byg, der fremhæver egenproduktion inden for byggegruber og råhus samt kompetencerne inden for styring som konsortiets største styrker.

Det syv etager høje Scandic Spectrum er tegnet af Dissing+Weitling med Søren Jensen som rådgivende ingeniør og kommer til at bestå af 632 værelser fordelt på 30.800 kvadratmeter. Hertil kommer et stort fitnesscenter, møde- og konferencefaciliteter samt en skybar med udendørs tagterrasse på toppen. Under hotellet etableres en 11.500 kvadratmeter stor kælder i to plan med 179 p-pladser samt et spa- og poolområde. Der bliver også plads til barer, café og bageri i byggeriet, som vil være af høj arkitektonisk og byggeteknisk kvalitet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109