23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Bang & Beenfeldt, Cembrit Group og Glascom

Niras
Kristine Ann Barnes, 53 år, er ansat som seniorproceskonsulent og bygherrerådgiver hos Niras. Hun kommer fra en stilling hos MT Højgaard og har i mange år arbejdet som proceskonsulent og -leder på større byggerier og har stor erfaring med at planlægge og få samarbejder til at køre på skinner.

Kristine Ann Barnes er bygningsingeniør og specialist inden for lokationsbaseret planlægning (LBS) - et LEAN-værktøj, der gør det muligt, at lede de forskellige processer i et byggeri direkte på pladsen. Det har hun gjort med succes på flere store projekter, der er blevet afleveret til tiden og i en høj kvalitet. Det er ikke kun byggepladserne, der kan få gavn af lokationsbaseret planlægning, men også bygherrer, der har brug for en bedre ide om, hvor lang tid tingene tager eller skal have en kvalificeret tidsplan i forbindelse med afgivelse tilbud.

Hos Niras har Kristine Ann Barnes lagt ud med at være rådgiver for et entreprenørfirma, der har brug for hendes ekspertise inden for planlægning og samarbejde på flere af deres projekter.

Kristine Ann Barnes er desuden uddannet ejendomsmægler. 

Bang & Beenfeldt
Erik Hedegaard Hansen er indtrådt som administrerende direktør for den rådgivende ingeniørvirksomhede Bang & Beenfeldt A/S i stedet for Anders Bang Olsen, som samtidig er udnævnt til bestyrelsesformand (kilde: CVR).

Cembrit Group
Karsten Riis Andersen er indtrådt i direktionen hos Cembrit Group A/S i stedet for Jacob Moesgård (kilde: CVR).

Cembrit er en international producent af byggematerialer i fibercement med hovedsæde i Aalborg.

Glascom
Jesper Nygaard er indtrådt som administrerende direktør hos Glascom A/S (kilde: CVR).

Glascom producerer glasdøre, -vægge og -trapper.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.192