23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder om Deas, Unidrain, Intego, Fire Eater, FLSmidth Operation & Maintenance, JNA Vinduer og Døre, Inwido E-Commerce, Helge Lønhart, Hegelund Christensen og Hobro Ny Trælast

Deas
Hans Andersen, energichef i Deas, fylder 50 år den 28. oktober.

I løbet af de seneste år har Hans Andersen stået i spidsen for opbygningen af en større energi- og indeklima-afdeling i Deas, der rådgiver ejendomsejere inden for indeklima- og energirenoveringer, realiserer indsatserne samt faciliterer dialogen mellem ejer og lejer.

Hans er uddannet ingeniør og har arbejdet med energiteknologi- og effektivisering gennem hele sin karriere. Han er også formand for ELFORSK, Dansk Energis forsknings- og udviklingsprogram.

Unidrain
Hans-Christian Henriksen er pr. 1. november ansat som Unidrains nye salgskonsulent på Sjælland og Bornholm. Han kommer til designvirksomheden fra en stilling som distriktschef hos Toyota Material Handling.

Intego
Rasmus Bolding Jessen er ansat som projektleder i Integos afdeling inden for kædebutikker i Hedensted.

Rasmus kommer senest fra en stilling som projektleder hos EL:CON i Esbjerg og har tidligere haft sin egen forretning med fokus på kædebutikker.

Fire Eater
Mark Verweij er indtrådt som administrerende direktør hos Fire Eater A/S i stedet for Torbjørn Gerner Laursen, der bliver i direktionen (kilde: CVR).

Fire Eater A/S er leverandør af brandsikringssystemer.

FLSmidth Operation & Maintenance
Anders Benfeldt er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos FLSmidth Operation & Maintenance A/S i stedet for Claus Christian Torbøl. Samtidig er Pernille Friis Andersen indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Morten Esberg, mens Jens Schmidt Antonsen er trådt ind i bestyrelsen. Desuden er Per Mejnert Kristensen trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

JNA Vinduer og Døre
Morten Vestergaard Knudsen er trådt ud af direktionen hos JNA Vinduer og Døre A/S og er samtidig udnævnt til bestyrelsesformand. Desuden er Leif Gösta Mikael Carleson er trådt som bestyrelsesformand, mens Bo Overgaard Christensen er trådt ind i bestyrelsen (kilde: CVR).

Inwido E-Commerce
Asger Drewes Jørgensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Inwido E-Commerce A/S i stedet for Leif Gösta Mikael Carleson (kilde: CVR). Inwido producerer døre og vinduer.

Helge Lønhart
Henrik Lønhart er trådt ud af bestyrelsen hos Helge Lønhart A/S af 1986 (kilde: CVR).

Helge Lønhart A/S af 1986 er en grossistvirksomhed inden for entreprenørbranchen.

Hegelund Christensen
Esben Brammer Hansen er trådt ind som formand i bestyrelsen hos Hegelund Christensen A/S i stedet for Per Hald. Ligeledes er Holger Søgaard Sørensen trådt ind i bestyrelsen i stedet for Bo Memhave (kilde: CVR).

Hegelund Christensen A/S er en nordsjællandsk tømrervirksomhed.

Hobro Ny Trælast
Sisse Fjelsted Rasmussen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Hobro Ny Trælast A/S i stedet for Janice Elizabeth Szabó. Desuden er Laurits Anton Jørgensen trådt ind i bestyrelsen i stedet for Lene Kjærbo Groth (kilde: CVR).

Hobro Ny Trælast A/S er en del af XL-Byg-kæden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.931