23948sdkhjf

Startskud til Carlsberg byens største kontordomicil

Det største stand-alone erhvervsdomicil i Carlsberg Byen, Emil Christian Hansen Hus, går nu i gang. Carlsberg Byen har netop underskrevet entreprisekontrakt på opførelsen af det 20.000 m2 store kontordomicil. 

Teamet omkring projektet består af Arpe & Kjeldsholm som entreprenør, Danielsen Architects, Schönherr Landskabsarkitekter og Rambøll som ingeniører. 

- Teamet består af velprøvede navne, som i den foreløbige proces har vist gode takter i forhold til samarbejde og problemløsning. Jeg glæder mig til at se de indledende gode takter bliver båret ind i byggeprocessen, så vi ender op med et kvalitetsbyggeri på et højt håndværksmæssigt og arkitektonisk niveau, siger administrerende direktør i Carlsberg Byen Jens Nyhus om det nye byggeri. 

Det nye kontordomicil vil med sin placering på hjørnet af Vester Fælledvej og Ny Carlsberg Vej fungere som indgangsparti til Carlsberg Byen fra Vesterbro. Der er allerede fundet en lejer til bygningen nemlig IT-virksomheden Visma, der rykker ind, når bygningen ventes færdig primo 2021. 

Det moderne kontorhus udgør cirka 20.000 m2 fordelt på cirka 16.000 m2 over terræn og 4.000 m2 i kælder og bliver et multidomicil med plads til op til cirka 1.100 medarbejdere i åbne, lyse kontorlokaler. Til huset hører både parkeringskælder, restaurant, gårdhaver, tagterrasser og café.                             

Emil Christian Hansen

Navnet til huset kommer fra Emil Christian Hansen, som i 1877 blev ansat på Carlsberg Laboratorium i Valby, hvor han gjorde en meget vigtig opdagelse, nemlig at gær består af forskellige former for fungi, og at gær kan kultiveres.

Han isolerede gærcellen og kombinerede den med en sukkeropløsning, hvorefter han producerede rent gær, den såkaldte rendyrkning.

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125