23948sdkhjf

Unidrain: Hvor er byggebranchens Claus Meyer?

Unidrain fylder 15 år, og i den anledning indstifter designvirksomheden et legat, der skal sætte fokus på et af byggeriets helt store problemer; at Danmark i 2025 vil mangle 70.000 faglærte.

- Det er vigtigt, at vi sikrer faglighed i byggebranchen i mange år frem. Det vil vi gerne være med til at sætte fokus på gennem vores nystiftede legat. Samtidig er det en tak til branchen, som har taget pænt imod os og behandlet os godt i de 15 år, der er gået, siden Unidrains linjeafløb blev lanceret i 2003, siger administrerende direktør Peter Secher i en pressemeddelelse.

Konkret vil Unidrain hvert år frem til 2025 uddele 25.000 kroner til håndværkere, som vil udvikle og dygtiggøre sig inden for deres fag.

- Kvalificeret arbejdskraft er altafgørende for både byggeriet, vores konkurrencedygtighed og vores samfundsøkonomi i det hele taget, og det ruster os til de udfordringer, vi møder i fremtiden. Derfor skal denne økonomiske håndsrækning gå til faglig udvikling gennem efteruddannelser, kurser, studierejser eller lignende, uddyber Peter Secher.

Byggebranchens svar på Claus Meyer?

Unidrain vil med legatet hylde god kvalitet og høj faglighed i byggeriet. Ligesom man hylder det gode håndværk og profiler som Claus Meyer i kokkeverdenen, er det Unidrains ønske at fremhæve og sætte fokus på det gode eksempel.

Legatet kan både gå til håndværkere på landets erhvervsuddannelser eller allerede færdiguddannede. For at blive byggebranchens svar på restaurationsbranchens Claus Meyer, skal man sende en ansøgning, som indeholder:

  • En kort beskrivelse af, hvilken uddannelse, efteruddannelse, studierejse eller lign. støtten skal bruges til
  • Et anslået budget over ovenstående
  • Dokumentation for håndværkeruddannelsen
  • Evt. anbefaling

Læs mere på www.unidrain.dk/legat og send ansøgningen til legat@unidrain.dk senest den 1. februar 2019.

Ansøgerne får besked i løbet af marts, om de er udvalgt til at modtage støtten, og beløbet udbetales kort tid herefter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.192