23948sdkhjf

Se billederne: Nyt mediehus skyder op i Aarhus

I slutningen af 2019 rykker Jyllands-Posten ind i et nyt domicil på Aarhus Havn.

Tirsdag den 20. november blev der serveret pølser og sodavand i anledning af, at det 8.700 kvadratmeter store byggeri kunne fejre rejsegilde.

Blandt talerne var administrerende direktør Stig Kirk Ørskov fra JP/Politikens Hus, som glæder sig til, at medievirksomheden flytter fra Skejby til centrum af Aarhus.

- Det er her, vi hører til, uden hegn og indre mure, som adskiller vores afdelinger fra hinanden. Et hus, der afspejler, at Jyllands-Posten har de største ambitioner og den største selvtillid i verden. Jeg glæder mig til, at vi for alvor kan tage det i brug, sagde han.

296 huller i betonplade Det nye JP-domicil er tegnet af Henning Larsen Architects og opføres af Casa på den grund, som tidligere husede det kulfyrede kraftvarmeværk Midtkraft.

Byggeriet har ikke været uden vanskeligheder. Udviklingsdirektør Rasmus Holbech fra Casa fortæller, at der under jorden befandt sig en gammel kuloplagringsplads, som gjorde det nødvendigt at forbore 296 huller i betonpladen fra den gamle kulgård – fire meter under terræn – for at få plads til de cirka fem kilometer betonpæle, der skal bære det nye byggeri.

Elementmontagen blev afsluttet i uge 40, og lige nu arbejder Casa sammen med en række underentreprenører på at få huset helt tæt, så alle indvendige arbejder kan gå i gang. Udenomsarealerne påbegyndes til foråret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126