23948sdkhjf

Airteam ekspanderer i Sverige

Ventilationsfirmaet har købt to svenske kolleger

Airteam, der er leverandør af komfort- og industriventilation, ekspanderer i Sverige gennem opkøb af Creovent og Thorszelius Ventilation & Service.

Selskaberne i Sverige har tilsammen cirka 85 medarbejdere med kontorer i Stockholm og Uppsala. Omsætningen for de to selskaber udgjorde i 2017 cirka 235 mio. svenske kr.

De respektive ledelser hos Creovent og Thorszelius fortsætter i deres nuværende roller, og bliver også medaktionærer i fremtiden.

- Virksomhederne passer godt ind i Airteams forretningsmodel, hvor en del af selskabernes nøglemedarbejdere er medaktionærer sammen med det svenske børsnoterede investeringsselskab Ratos, hvis hovedaktionær er familien Söderberg. Vi ser gode muligheder for, at Airteam vil fortsætte med at vokse i Sverige, siger Poul Pihlmann, administrerende direktør i Airteam, i en pressemeddelelse.

Det seneste opkøb, Airteam foretog, var i februar 2018, hvor man opkøbte Luftkontroll Energy

- Vi er glade for at kunne optage Creovent og Thorszelius i Airteam-gruppen og samtidig kunne tilknytte ledergruppen i vores ejerkreds. Airteam A/S har et ønske om at ekspandere yderligere til de øvrige nordiske lande og har et mål om at blive Nordens foretrukne ventilationspartner, siger Poul Pihlmann.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095