23948sdkhjf

JFP fejrede rejsegilde med journalisterne

Tirsdag den 8. januar kunne Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) holde rejsegilde på sin nye bygning på Katrinebjerg i Aarhus. Dagen blev markeret sammen med totalentreprenøren JFP og bygherren Forskningsfondens Ejendomsselskab (FEAS). 

Arkitekterne Arkitema har tegnet bygningen, som vil fremstå som en stor, hvid sky, svævende på en robust bund og et transparent mellemrum, bliver lærings- og vidensbase for fremtidens journalister, fotojournalister og kommunikatører. 

Højskolen får et imposant og gennemtænkt domicil, som både i arkitektur, indretning og tanke byder på de bedste rammer for læring og viden for højskolens studerende, kursister og samarbejdspartnere.

Det nye DMJX opføres på en gammel industrigrund på Katrinebjerg og forventes klar til indflytning i april 2020. Højskolen bliver der en del af Campus Katrinebjerg, hvor Aarhus Universitet allerede har flere bygninger og udbyder uddannelser inden for blandt andet medievidenskab og datalogi.

FEAS bliver ejere af bygningen, mens DMJX lejer sig ind. Byggeriet bliver cirka 8.600 kvadratmeter med mulighed for senere udvidelse og har en økonomisk ramme på 130 millioner kroner.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.2