23948sdkhjf

Lokale håndværkere renoverer Lars Larsens golfcenter

Der er masser af arbejde til en række lokale håndværkere, når Himmerland Golf & Spa Resort i Vesthimmerland de kommende fire måneder investerer cirka 16 millioner kroner i renovering af samtlige 60 værelser. 

Golfcentret har indgået aftale med tømrer- og snedkerfirmaet Kastberg i Aars. 

- De startede tirsdag morgen (den 8. januar 2019, red.) med at rive ned på badeværelserne, siger centrets administrerende direktør Mark Bering til Building Supply. 

Han står nu i spidsen for renoveringen - blot én uge efter hans første arbejdsdag. Med tid skal der også ses på centrets spa og svømmehal. 

Lars Larsen-møbler til Lars Larsens golfcenter
- Da vi har en forholdsvis kort periode til at gennemføre et stort projekt, er vi helt afhængige af de mange dygtige lokale håndværksvirksomheder, siger Mark Bering og understreger det fordelagtige i at være ejet af Lars Larsen Group. 

Centret samarbejder med Interior Design, specialist i design af hoteller, og bruger andre virksomheder i Lars Larsen Group som Jysk og Bolia til at møblere værelserne. Badeværelserne er eneste undtagelse, oplyser Mark Bering. 

Renoveringen ventes gennemført i begyndelsen af maj, så arbejdet er afsluttet, når Europa Tour turneringen i golf, Made in Denmark, vender tilbage til Himmerland sidst i maj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125