23948sdkhjf

Hustømrerne finder ny direktør i egne rækker

Morten Sort Mouritsen er udnævnt til ny administrerende direktør for Hustømrerne. Hans første dag på posten var den 9. januar 2019.

- Morten kender virksomhedens værdier og medarbejdere indgående og havde allerede i sin tid som afdelingschef mange gode visioner for virksomheden, siger bestyrelsesformand i Hustømrerne Claus Berner Nielsen om udnævnelsen.

Morten Sort Mouritsen afløser Klaus Andersen, som ifølge en pressemeddelelse fra firmaet er stoppet ved gensidig aftale.

Har allerede arbejdet med strategi
Den nye topmand har en lang historie i firmaet. I de fleste af hans tæt ved ni år hos Hustømrerne har Morten Sort Mouritsen være afdelingschef i Aalborg-afdelingen. Efter et kort afbræk på grunduddannelsen i Frømandskorpset vendte han tilbage til en nyoprettet stilling som produktionsdirektør sidste sommer, i forbindelse med en styrkelse af firmaets ledelsesgruppe. 

- Jeg vendte tilbage som produktionsdirektør for at fokusere på den overordnede startegi og struktur for vores produktion, som vi skal arbejde videre med de næste 100 år (Hustømrerne fylder 100 år den 10. maj, red.), siger Morten Sort Mouritsen til Licitationen.

De strategiske planer og overvejelser får han nu endnu større indflydelse på at gøre til virkelighed. 

Skal finde sin rolle i markedet
- Nu skal vi have set på tingene, så vi bliver endnu bedre til det, vi er gode til. Og så skal vi også se på, hvilke andre markeder vi kan gå ind på. Vi skal finde vores rolle, siger Morten Sort Mouritsen, som samtidig afviser, at han skal ind og revolutionere tingene.

Fokus vil fortsat være på bygnings-, fag- og hovedentrepriser, hvor Hustømrernes styrke historisk ligger.

Totalentrepriser har Hustømrerne tidligere haft i et vist omfang. I et marked, hvor denne entrepriseform fylder stadig mere, kan der også komme flere af dem i spil for firmaet, bekræfter den nye direktør.

Morten Sort Mouritsen er 37 år og har en uddannelse som tømrer, suppleret med uddannelse som bygningskonstruktør og en akademiuddannelse i ledelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096