23948sdkhjf

Nordjyder vinder igen ved Sygehus Sønderjylland

Til første fase af Sygehus Sønderjyllands udbygning i 2014 leverede og installerede nordjyske PM Energi to generatoranlæg á henholdsvis 700 og 1250 kVA til nødstrømsforsyning.

I forbindelse med den fortsatte udvidelse af Sygehus Sønderjylland i Aabenraa, skal PM Energi levere hele nødstrømspakken.

- Vi er meget glade for at skulle levere både UPS og generatoranlæg. Det er hele pakken indenfor nødstrøm. Samtidig får vi idriftsat flere UPS-løsninger i sundhedssektoren. Det er altid godt med nye referencer, siger direktør Carsten Madsen.

Modulopbygget UPS
Den nordjyske virksomhed skal helt konkret levere to generatoranlæg á 1250 kVA med blandt andet komplet tankanlæg, ventilation og udstødningssystem.

Samtidig er PM Energi også valgt som leverandør af to UPS-anlæg fra den italienske samarbejdspartner Riello UPS.

Jesper Stripp, produktansvarlig for UPS hos PM Energi, fortæller, at anlæggene til Sygehus Sønderjylland er fra Riellos nye produktserie. De opbygges i moduler á 25 kW, og alle komponenter kan udskiftes uden at anlægget sættes i bypass.

- Det er ganske specielt, at man selv kan skifte moduler. UPS'en er sikret mod fejlbetjening, og der er lagt stor vægt på brugervenligheden, siger han.

De to generatoranlæg opbygges med MTU-motorer og Stamford-generatorer, mens styringerne er med Deif AGC-systemer.

- Hvert anlæg har en vægt på godt 7,5 ton, fortæller salgsingeniør Anders Olesen, der har haft ansvaret for generatordelen.

PM Energi skal levere og installere anlæggene i løbet af foråret 2019.

Nødstrøm endnu mere relevant
Ledelsen hos den nordjyske nødstrømsspecialist er med de seneste nødstrøms-ordrer i hus mere end fortrøstningsfuld med hensyn til 2019.

De mange sygehusprojekter, som PM Energi har været involveret i i de senere år, kan nemlig få betydning for væksten i andre brancher.

- Historisk set, har vi altid sørget for nødstrøm til sundhedsvæsenet, men IT- og finanssektoren er også store forretningsområder. Der er bare mere fokus på de nye supersygehuse, da det er store byggerier, der vedrører os alle. Det giver også vores kompetencer ekstra opmærksomhed, siger Carsten Madsen.

Også udbredelsen af automation er direktør Carsten Madsen godt tilfreds med. En driftssikker nødstrømsløsning bliver nemlig endnu mere relevant i takt med at flere processer automatiseres. Han ser derfor frem til de kommende 12 måneder.

- Det ser fornuftigt ud, og vi skal netop til at tage hul på nogle ganske omfangsrige sager. Samtidig er der stadig stor efterspørgsel på service. Det kan hurtigt blive nødvendigt at udvide arbejdsstyrken på den front endnu engang. Det er vi selvfølgelig indstillet på, siger Carsten Madsen,

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094