23948sdkhjf

Direktørskifte i Unidrain

Vagtskifte i ledelsen i afløbsproducenten Unidrain.

Efter mere end syv år i spidsen for afløbsproducenten Unidrain stopper Peter Secher som administrerende direktør. Afløseren er Henrik Handschuh. Han har siden 2013 varetaget posten som salgschef for det danske marked, og har desuden en fortid som salgsdirektør hos Philips Lighting.

Unidrain har fortsat ambitioner om at vokse både i Danmark og internationalt, og den nye topchef tager stafetten videre.

- Vi ønsker i koncernen et ændret fokus fremadrettet, og med Henrik får vi en forretningsorienteret direktør, der har en bred indsigt i de markeds- og forbrugertendenser, som vil præge udviklingen på markederne – både i Danmark og på eksportmarkederne. Derudover har Henrik en god forståelse for de muligheder og synergier, der ligger internt i koncernen, siger Rebecka Spånberg, koncernchef for BLS Industries, selskabet bag Unidrain.

Fakta: Unidrain 

Unidrain har hovedkontor i Farum, har søsterselskaber i Norden og distributører i såvel Europa som oversøiske markeder. 

Seneste regnskabsår havde Unidrain A/S en bruttofortjeneste på 31,2 millioner kroner og et resultat før skat på 14,2 millioner kroner. 

Selskabet er ejet af svenske BLS Industries AB, som har en årlig omsætning på 700 millioner svenske kroner. Udover Unidrain består BLS Industries af Jafo, Purus og Trio Perfekta, som alle beskæftiger sig indenfor vvs og byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094