23948sdkhjf

Odense-firma klar med første projekt i Aarhus - vil udvikle 19.000 m2 grund

Den fynske udvikler Arkitektgruppen har netop erhvervet 18.865 kvm ejendomme i Aarhus. Her skal nu udvikles blandet bolig- og erhvervsbyggeri. Det oplyser Arkitektgruppen i en pressemeddelelse. 

Ejendommene ligger på Vestre Strandallé 54 samt Agerbæksvej 13, 15-17 og 21 i den rige bydel Risskov og har bygninger på samlet cirka 7000 kvm. Området ligger bare 100 meter fra det 13 hektar store udviklingsområde Riskov Brynet, som fuldt udviklet vil omfatte godt 1.500 lejeboliger.

Projektet bliver det første, som Arkitektgruppen skal i gang med at udvikle i Aarhus, siden projektudviklingsvirksomheden åbnede kontor i byen sidste år.  

Projektudviklingschef Claus Schovgaard Rasmussen, der står i spidsen for Arkitektgruppens Aarhus-kontor, oplyser at man nu skal have udviklingen af området startet op i dialog med blandet andet kommunen og de nuværende brugere: 

- De ejendomme, der ligger på grundene i dag, er temmelig utidssvarende, så vi glæder os til at komme i gang. Området udgør et af Aarhus Kommunes fortætningspunkter, hvor der kan ske byfortætning med boliger og erhverv. Derudover er det udpeget i kommuneplanen som et markant kryds, hvor der kan bygges et markant nyt byggeri, så der er masser af potentiale at arbejde videre med.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093