23948sdkhjf

BGB bag 33.000 kvm totalrenovering

Byggefirmaet BGB har netop afleveret en kontorejendom på Ottiliavej i Valby, Project Ottilia, i totalrenoveret stand til bygherren Fokus Management. De to gamle kontorbygninger har et samlet areal på 33.000 kvm. 

Ejendommen har tidligere huset både Lundbeck kontorlokaler og postsortering for Post Danmark. Nu samler Københavns Kommune så fem jobcentre under ét, og næsten 1.000 medarbejdere rykker ind om få måneder. 

Byggefirmaet, som har afdelinger i Ishøj og Skive, tog hul på totalentreprisen i november 2017 sammen med PLH Arkitekter og Midtconsult. 

- Det er en kæmpe ombygning, som vi har gennemført med en stram tidsplan, der har gjort det muligt for os at nå i mål på lidt mere end et år, siger projektchef og partner i BGB, Jeppe Mulvad. 

De slidte kontorlokaler er nu omdannet til et hus med mange funktioner, som bibliotek, mødelokaler, storrumskontorer, samtalerum, kantine og produktionskøkken. Det er sket gennem en totalrenovering af ejendommen med udskiftning af indvendige installationer, ny indretning overalt med moderne glasvægge, samt fornyelse af facader og vinduer. Der er desuden etableret nye parkeringspladser og udenomsarealer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157