23948sdkhjf

Gråkjær færdig med 1. etape i Rødovre

I Islev i den nordlige del af Rødovre opfører Gråkjær et nyt boligbyggeri på 10.500 kvm i totalentreprise. Projektet, som går under navnet Rødovre Karréen, omfatter 117 boliger og to erhvervslokaler på Islevgård Allé. 

Entreprenøren kunne den 11. februar aflever første etape af projektet, nemlig 44 lejeboliger og et erhvervslejemål. Den 1. marts flytter de første lejere så ind i de nye lejligheder. 

- Vi har løbende holdt mangelgennemgang, i takt med at lejlighederne var færdige. Så da vi nåede til afleveringen, kunne vi aflevere et stort set mangelfrit byggeri med kun allerede kendte mangler, til bygherren Rescale og investoren Koncenton, fortæller Ejnar Jensen, projektleder hos Gråkjær. 

Boligerne på Islevgård Allé som en karrébebyggelse i 2-4 etager med facade i gule teglsten. For at tiltrække en bred beboersammensætning vil der være syv forskellige typer af lejligheder. 

For at sikre både byggepladsen og de nye beboere er byggepladsen adskilt fra den afleverede del med hegn, så ingen kommer til at gå ind på det område, hvor håndværkerne stadig arbejder på højtryk for at få sidste del klar til aflevering.

Anden og sidste del af byggeriet afleveres i slutningen af april.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098