23948sdkhjf

Rådgivende ingeniør samler 160 mand i Aarhus

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma flytter ind i et nyt stort hovedkontor i Aarhus.

Det sker den første weekend i marts, hvor det rådgivende ingeniørfirma rykker medarbejdere fra tegnestuerne i Silkeborg, Vejle samt Åboulevarden 70 og Europaplads i Aarhus sammen på Åboulevarden 13. 160 ansatte bliver samlet i de nye lokaler.

Ifølge administrerende direktør Frank Jensen har det ikke været en let beslutning. Der er dog et klart sigte:

3. generation Jensen

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma, blev grundlagt i 1945. I dag ledes firmaet af 3. generation Jensen - Søren Jensens barnebarn Frank Jensen, der i 2013 overtog roret fra sin far Erik Jensen, i dag firmaets bestyrelsesformand.

Ifølge seneste udgave af brancheanalysen Byggeriets Top, som er udarbejdet af Nordiske Medier, indtog Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma en 20.-plads blandt landets ingeniører mål på bruttofortjeneste og var nummer 13 målt på antal ansatte.  

- Vi har sat os en række ambitiøse mål, som vi arbejder på at indfri. Sammenflytningen giver os som firma rum til fortsat at forbedre kvaliteten og rettidigheden i den måde vi tilgår projekterne, siger Frank Jensen i en pressemeddelelse om sammenflytningen. 

- Vores tegnestue i København er blevet udvidet og nu arbejder vi på at skabe et miljø i Aarhus, hvor vi vil fortsætte arbejdet med at indfri ambitionen på stadig flere punkter, siger han endvidere

Frank Jensen insisterer på, at firmaet trods flytningen vil holde fast i relationerne til Vejle og Silkeborg, blandt andet i kraft medarbejderne, der har arbejdet på projekter i områderne.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093