23948sdkhjf

Ny direktør samler Cembrits salg

Byggematerialeleverandøren Cembrit reorganiserer sit salgssetup. 

Det overordnede ansvar for alle salgsfunktionerne - fra projekt- og forhandlersalg til internt salg - samles nu under én nyoprettet stilling som salgsdirektør. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse. 

Tiltaget sker ifølge Cembrit for at øge fokus på samarbejdet på tværs og fortsætte den positive udvikling i salget ved at styrke salgsindsatserne, herunder særligt projektsalget som spiller en stadig større rolle for firmaet.  

Virksomhedens Cembrit Mester-netværk, der består af udvalget håndværksmestre og tømrervirksomheder landet over, hører desuden også under den nye salgsdirektørs ansvarsområde.

Øjner både øget salg til nybyggeri og renoveringer
Den nye salgsdirektør er Karsten Østergaard Larsen, der kommer fra en stilling som trælastdirektør hos Johannes Fog i Herlev. Han har 30 års erfaring fra byggebranchen, hvor han tidligere blandt andet har siddet i både leverandør- og i forhandlerledet. 

Områderne, hvor salget kan løftes yderligere, har den nye salgsdirektør udpeget: 

- Særligt forventer jeg, at efterspørgslen på lette og vedligeholdelsesfri facader vil stige inden for erhvervs- og boligbyggeri, men i høj grad også i forbindelse med renoveringer af både erhvervs- og boligbyggeri samt private boliger, siger Karsten Østergaard Larsen og fortsætter: 

Han øjner ligeldes gode muligheder for at afsætte firmaets produkter inden for bæredygtigt byggeri. 

Cembrit A/S kom ud af 2017, som seneste offentliggjorte årsrapport dækker, med en omsætning på 496,4 mio. kr. og et overskud før skat på 17,3 mio. kr. Året før var omsætningen 546,9 mio. kr. og resultatet før skat på 39,1 mio. kr.

I Cembrit Group A/S var der derimod et underskud på 167 mio. kr. før skat i 2017 samt en omsætning på 1.599 mio. kr.

Cembrit A/S er et af 19 datterselskaber i den internationale Cembrit koncern, der har 1.400 ansatte i mere end 20 lande. Cembrit koncernen ejes af det svenske investeringsselskab Solix.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126