23948sdkhjf

Nyt CNC-anlæg fordobler kapaciteten i produktionen hos vinduesproducent

En stigende efterspørgsel på vinduer og døre har fået Glaseksperten til at investere i en ny CNC-maskine til produktionen i Hjørring.

Anlægget erstatter seks tidligere maskiner, gør arbejdet enklere og øger effektiviteten markant.

Samtidig bliver kapaciteten i produktionen fordoblet, eftersom det nye Weinig Conturex-anlæg kommer til at fungere sammen med et eksisterende CNC-anlæg.

- For bedst muligt at følge med den voksende efterspørgsel valgte vi at investere i endnu en CNC-maskine. Det betyder, at vi nu kan imødekomme både de nuværende og fremtidige produktionsbehov på vores egen fabrik her i Hjørring. Anlægget er nemlig lig med en stor effektivisering, der gør, at vi får frigivet en masse ressourcer, som giver helt nye muligheder. Udover en betydelig optimering og øget kapacitet har maskinen sikret os en endnu hurtigere leveringstid end tidligere, siger medejer og direktør i Glaseksperten, Henrik Sørensen i en pressemeddelelse.

Han fortæller, at den nu kortere leveringstid blandt andet er en fordel, hvis et vindue bliver tabt på byggepladsen. Nu kan Glaseksperten lettere reagere og hurtigt levere et ny vindue, så arbejdet på byggeprojektet ikke går i stå.

En del af en større plan
Foruden øget kapacitet og hurtigere levering bliver kvaliteten også forbedret med det nye anlæg.

I modsætning til de ældre CNC-maskiner, som havde en lille afvigelse på op til fem tiendedele af en millimeter, rammer den nye maskine nemlig stort set plet.

Og det er ikke kun CNC-maskinen, der skal hjælpe Glaseksperten godt ind i fremtiden.

Den nye CNC-maskine er et led i en større vækstplan hos Glaskeksperten, som løber frem til 2020. Målet er at udvide Glasekspertens samlede produktionskapacitet – herunder glas, vinduer og døre – til det dobbelte.

Det arbejde er allerede godt i gang, eftersom virksomheden i januar også indviede en ny produktionslinje til glas. Det nye CNC-anlæg ligger ved siden af den nyindviede produktionslinje. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094