23948sdkhjf

Arkitektgruppen afliver signalforvirring og spreder forretningen

På selskabets 33-års fødselsdag, den 1. maj 2019, skifter Arkitektgruppen A/S navn til AG Gruppen A/S. 

Navneskiftet er ifølge projektudviklingsselskabet led i en proces, hvor selskabet foretager strategiske investeringer i at favne hele værdikæden, skriver AG Gruppen i en pressemeddelelse. 

Navnet Arkitektgruppen har gennem tiden givet visse udfordringer og sender signalet om, at selskabet alene består af arkitekter. AG Gruppen favner bedre de ydelser, som selskabet tilbyder. 

- Med forkortelsen til AG gruppen bygger vi bro mellem vores gamle navn og fremtiden uden at give køb på de værdier, vi har oparbejdet gennem årene, siger administrerende direktør Robin Feddern i pressemeddelelsen. 

Han understreger, at selskabet fortsætter som et danskejet og -ledet selskab, som vil arbejde både for danske og udenlandske kunder. 

Supplerer forretningen
Hidtil har selskabets kerneforretning været projektudvikling og totalentreprenør. Denne forretning suppleres nu med et øget fokus på investeringsrelationer og strategiske samarbejder, således at AG Gruppen kan arbejde fra start til slut i værdikæden. 

Det indebærer, at AG Gruppen vurderer markedet for investoren og inddrager en række forhold før en anbefaling sendes afsted. Heri indgår, hvordan et projekt vil bidrage til det lokale bymiljø, og hvordan man sikrer sig, at projektet bliver godt modtaget af det omgivende samfund. Selskabet varetager derfor alt lige fra analyse og identifikation af projektmulighed til aflevering af det nøglefærdige byggeri. 

- Vi har en ambition om at skabe Danmarks bedste full-service ejendomsudvikler, og med de investeringer vi har foretaget i denne udvikling over de seneste par år, føler vi, at vi er godt på vej, siger Robin Feddern. 

Han tilføjer, at man også vil kunne tage udenlandske investorer i hånden, når de vil ind i Danmark og skrue et investeringsprodukt sammen, som passer ind i deres investeringsmandater.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109