23948sdkhjf

Region Hovedstaden udpeger vinder af grønt udbud på seks hospitaler

Med opgaven følger 21 medarbejdere

Det bliver anlægsgartneren OKNygaard, som fremover skal stå for passe og pleje beplantningen på seks af Region Hovedstadens hospitaler. 

- Vi overtager seks meget velholdte adresser, som selvfølgelig skal føres videre i samme gode standard. Det er områder hvor der kommer mange mennesker og som samtidig skal være smukke og velholdte hele tiden, siger områdedirektør for Drift i OKNygaard, Kim Aaskov, i en pressemeddelelse.

Gartnerudbuddet dækker vedligehold af beplantning, græsser og belægning og renholdelse.

Sammen med overdragelsen af de grønne udearealer overtager OKNygaard også 21 medarbejdere, hvor de fire er elever. 

- Vi glæder os meget til at de eksisterende medarbejdere bliver en del af vores team og kan bidrage med deres kompetencer og lokalkendskab i virksomheden. Det er en kæmpe fordel, de har arbejdet her i mange år, kender stedet og procedurerne, siger Kim Aaskov. 

Opstart og virksomhedsoverdragelse samt organisation og samarbejde har ifølge den grønne aktør selv været et afgørende parametre for firmaet vandt udbuddet.

 

 

Bedre end ventet

OKNygaard kom ud af 2018 med en omsætning på 551 mio. kr., et overskud før skat på 19 mio. kr. og en overskudsgrad på 3,8 pct.

Dermed overgik firmaet sine egne forventninger, som lød på 520 mio. kr. i omsætning, en bundlinje før skat på omkring 17 mio. kr. og en overskudsgrad på 3,5 pct.  https://www.licitationen.dk/article/view/657050/oknygaard_har_rundet_den_halve_milliard

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11