23948sdkhjf

Alfabo bygger til familier og seniorer i Ansager

Senere i år sætter boligselskabet Alfabo gang i opførelsen af 25 almene boliger i Ansager. 

Projektet har været næsten to år undervejs. Byggeriet af Alfabos nye boligafdeling er i høj grad født af et engagement fra lokale ildsjæle i bosætningsudvalget under Ansager Byudvikling, som i foråret 2017 kontaktede boligselskabet med ideen om byggeriet af de 25 lejeboliger. Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

Dertil kommer et betydende medspil fra Varde Kommune samt en stor politisk velvilje og opbakning til projektet. 

- Det nye boligområde får en særdeles grøn karakter, med udsigt til marker og ned til Ansager Søpark, og med et udvidet stisystem med tryg og tæt adgang til byens faciliteter, skolen, børnehaven mv. Boligområdet er en del af en større helhedsplan om at udbygge og gentænke de rekreative områder omkring Søparken, Ansager Å og Den Gamle Mølle, som skal være med til at give vækst i og omkring Ansager, siger Elise Saxild Kristensen, bosætningsudvalget, Ansager Byudvikling. 

Udsigt til alle
Boligerne udføres i tre størrelser: 89 kvm, 95 kvm og 104 kvm, og henvender sig bredt til alle, både seniorer og familier. Alle boliger er tre- eller fire-rums lejeboliger, med to-tre værelser, stue/køkken, bad og bryggers. Dertil kommer separat redskabsrum.

Boligerne opføres på Hejrevej ned mod Ansager Søpark i den østlige del af Ansager.

Ved at placere de højeste boliger mod nord og udnytte grundens naturlige hældning ned mod syd får alle boliger udsigt over Ansager Søpark.  

Boligerne forventes klar til indflytning sidst i 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125