23948sdkhjf

Fire rådgivere valgt til rammeaftale i Aarhus

Boligkontoret Aarhus, der administrerer næsten 6.000 boliger, har udpeget fire rådgivere til en fireårige rammeaftale på bygherrerådgivning.

Blandt otte tilbudsgivere faldt valget på Kuben Management, Rambøll, Rum Arkitekter og Skala Arkitekter.

Tildelingskriteriet var ”bedste forhold mellem pris og kvalitet”. Underkriteriet ”Pris” blev vægtet med 40 pct., ”Faglige kvalifikationer” med 30 pct. og ”Kvalitetsstyring” med 30 pct.

Kuben Management leverede den bedste samlede score med 8,80 point ud af de maksimale 10 mulige point. Rum Arkitekter scorede  7,82, Rambøll 7,25 og Skala  7,04.

Kuben fremhæver boligselskabets store andel af almene boliger i en pressemeddelelse. 

- Vi glæder os til at være med til at bidrage til Boligkontoret Århus’ fortsatte strategiske ambition om at tilbyde attraktive almene boliger med plads til mangfoldighed og fællesskaber. Med sine cirka 5.700 boliger i Aarhus og omegn er boligkontoret en markant aktør på det almene område og i det århusianske bybillede. Kuben Management har i 75 år beskæftiget sig med alment byggeri og har derfor en stor viden, som vi er sikker på, kan bringes i spil til fordel for Boligkontoret Aarhus, siger Søren Fonseca, der er afdelingsleder i Kuben Management, i en pressemeddelelse.

Med rammeaftalen er aktørerne ikke sikret en eksakt mængde opgaver. Boligkontoret Aarhus har med aftalen mulighed for løbende at indhente tilbud fra de fire udvalgte uden at skulle sende de enkelte opgaver i udbud.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109