23948sdkhjf

Nu opføres spektakulære BIG-tårne i Esbjerg - og får nyt navn

Nu bliver de markante boligtårne i Esbjerg, tegnet af BIG - Bjarke Ingels Group, til noget. Den 4. juni stikkes spaden i jorden til de første af i alt 418 boliger til unge på Tovværksgrundeni Esbjerg. 

Samtidig skifter projektet navn til A Place To - Esbjerg, hvor det tidligere har været kendt som Esbjerg Towers. Det oplyser Windrose A/S, konsortiet bag projektet, i en pressemeddelelse. 

- Da vi projekterede de tre tårne til Tovværksgrunden i Esbjerg, tog vi udgangspunkt i det lokale - menneskene, naturen, havet, vinden og byens dna af fiskeri, borerigger og havvindmøller, siger David Zahle, Partner i BIG - Bjarke Ingels Group og næstformand i bestyrelsen for Windrose A/S, i pressemeddelelsen. 

I december 2020 åbnes der for de første af i alt 418 lejligheder, som alle får udsigt til Vestkysten eller Esbjerg by - og altaner, der både skærmer for vinden og åbner til et privat uderum.

COO, Peter Høpfner, der er operationel ansvarlig for opførelsen af ejendommene, tilføjer, at projektet også satser på at blive et samlingssted for byens unge med cafemiljø, læse- og møderum, innovationscenter med iværksætter- og erhvervsrådgivning, vaskeri og grønne fællesarealer. 

A Place To er allerede på vej med flere ejendomme andre steder i Danmark, bl.a. i Aarhus og København og der planlægges desuden ejendomme i Norge, Tyskland og Schweiz. 

Konsortiet bag A Place To er Windrose A/S, der er et partnerskab mellem bl.a. tegnestuen BIG - Bjarke Ingels Group og Heimstaden - et af Nordeuropas største ejendomsselskaber. 

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094