23948sdkhjf

Arkil-brødrene fører planerne ud i livet: Trækker selskabet fra børsen

Nu gør Jesper Arkil og Jens Skjøt-Arkil Arkil Holding til et familieejet selskab. 

Næste måned er det slut med at handle Arkil Holding A/S’ aktier på børsen. Den 2. juli er sidste handelsdag for B-aktierne i Arkil Holding, og derefter er selskabets B-aktier slettet fra handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen, skriver Agnete Raaschou-Nielsen, bestyrelsesformand i Arkil Holding i en børsmeddelelse. 

Arkil-brødrene er begge topfolk i firmaet – Jesper Arkil som administrerede direktør og Jens Skjøt-Arkil med titel af direktør for forretningsudvikling – og børnebørn af selskabets stifter, Ove Arkil.  

Afnoteringen sker i forlængelse af, at Arkil-brødrenes selskab, J2A Holding ApS, den seneste tid har købt op og sat sig på den absolutte majoritet af A- og B-aktierne i Arkil Holding. 

Den 4. juni kunne selskabet så meddele, at man var kommet så langt at man ville foretage en tvangsindløsning af minoritetsaktionærer i Arkil Holding. Det gør Arkil-brødrene til ejere af alle A- og B-aktier. 

Efter den manøvre kom Arkil Holdings bestyrelses ansøgning til Nasdaq Copenhagen A/S om, at Arkil Holding A/S’ B-aktier slettes fra handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen A/S.

 

 

Jesper Arkil og Jens Skjøt-Arkil præsenterede offentligheden for deres plan om at overtage det fulde ejerskab af Arkil Holding samt trække selskabet fra børsen tilbage i april i år.

 

- Vi ser os selv som langsigtede ejere af Arkil, og vi vurderer ikke, at en børsnotering af Arkil skaber tilstrækkelig værdi for aktionærerne eller for selskabet sammenholdt med de omkostninger, som det indebærer. Vi ønsker fortsat at drive Arkil, som virksomheden drives i dag og ud fra samme strategiske kompas, men vurderer, at vi over tid kan gøre dette mere effektivt i privat kontekst, lød det dengang fra Jesper Arkil.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141