23948sdkhjf

Bosted i Høng skal opføres i totalentreprise

Hvem der løber med opgaven bliver først afgjort ved årets udgang

Boligselskabet Alliken opfører et bosted for psykisk sårbare med 42 nye boliger med tilhørende serviceareal i Hyldens kvarter i Høng på Vestsjælland. 

Planerne blev præsenteret tilbage i 2018, hvor Alliken vandt opgaven sammen med arkitektfirmaet Vandkunsten og Domea.dk. 

Boligselskabet Alliken er bygherre på projektet sammen med Kalundborg Kommune, mens totalrådgiver-teamet er styret af Vandkunsten, der har Wissenberg med som underrådgiver på ingeniørdelen.  

Oprindeligt lød tidsplan for projektet på en indflytning i de nye boliger medio 2020. Allerede dengang stod det klart, at projektets tidsplan kunne skride. Og det er den gjort.
Totalentreprise forskubber tidsplanen

Siden præsentationen er der blevet arbejdet med udvikling og afklaring af projektet, blandt andet med et øje for de nu høje priser inden for byggeriet.

Styregruppen bag projektet har nu besluttet, at projektet udbydes som totalentreprise i konkurrencepræget dialog. Totalentreprisens anslåede værdi er på 41 mio. kr. 

Interesserede totalentreprenører kan nu byde ind på at blive prækvalificeret, mens det endelige udbud ventes at finde sin vinder i december i år. 

På grund af udbudsformen ventes indflytningen nu at blive rykket. Det realistiske bud på indflytning er nu oktober 2021. Det fremgår af et referat fra socialudvalget i Kalundborg Kommune. 

Botilbuddet med de 42 boliger i Hyldens Kvarter er udformet som fire gårde med 10-11 boliger i hver og med et fælleshus i midten som en lade. Alle bygninger skal opføres i én etage uden kælder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109