23948sdkhjf

Elindco afløser konkursramt entreprenør i Havdrup

Solrød Kommune har nu fundet den nye entreprenør, som kan puste liv i planerne om en innovativ daginstitution i Havdrup Vest

Da Daurehøj Erhvervsbyg gik konkurs sidste december, mistede Solrød kommune den totalentreprenør, der skulle gøre planerne om en innovativ daginstitution i Havdrup til virkelighed. Det endda få dage efter, at entreprenøren havde vundet opgaven. 

Det konkursramte firmaet projektforslag var dog så innovativt og kvalitetsbevidst, at byrådet valgte at bibeholde det og sende projektforslaget i udbud som en totalentreprise.

Mandag i denne uge valgte byrådet så byggefirmaet Elindco som den nye totalentreprenør på institutionen i Havdrup Vest. Det skriver Solrød Kommune i en pressemeddelelse. 

- Det har aldrig været en hemmelighed, at forventninger til vores kommende, eventyrlige og innovative daginstitution i Havdrup vest fra starten af har været tårnhøje. Og vi har fuld tiltro til, at Elindco kan løfte opgaven og skabe de fleksible og moderne rammer, hvor vores børn kan trives, udvikles og lære, som vi har skitseret i projektforslaget, siger Kim Sunesen, formand for Familie- og uddannelsesudvalget, i meddelelsen.  

Rykker projektet et halvt års tid
En innovativt og fremadskuende daginstitution med højt til loftet, der inviterer til eventyr, leg og læring i trygge rammer. Sådan beskriver Solrød kommune den nye institution, der skal udgøre de fleksible og moderne nye rammer for den nuværende daginstitution Lindebo. 

Overskriften på den nye daginstitution er ”Det eventyrlige og moderne børnehus”. Eventyrhavens udformning kan også lede tankerne hen på et stort sneglehus omkranset af indbydende legearealer med et hyggeligt lille gårdrum i midten af det hele. 

Det er planen, at byggeriet af den moderne, nye daginstitution skal starte op i oktober 2019, og de fleksible nye rammer for Havdrups mindste børn er planlagt til at stå færdige i september 2020. Da kommunen i sin tid indgik aftale med Daurehøj Erhvervsbyg var den forventede slutdato på byggeri sat til feburuar 2020.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109