23948sdkhjf

Efter to et halvt år: NCC afleverer projekt til 775 mio. kr.

NCC færdiggjort Novozymes nye campus og globale samlingspunkt for bioteknologisk forskning og forretningsudvikling, Novozymes Innovation Campus i Lyngby. De seneste to et halvt år har entreprenørkoncernen skabt rammen for 800 medarbejdere, oplyser NCC i en pressemeddelelse.   

Det 30.000 kvm store byggeri er opført i totalentreprise og består af fire bygningsmoduler beliggende i grønne omgivelser med en park og natursti, der også er åben for offentligheden. 

Projektet indeholder også et parkeringshus i fire etager, og den samlede kontrakt beløber sig til 675 mio. samt tillægsarbejder for ca. 100 mio. kr. 

- Dette projekt er i en klasse for sig, blandt andet fordi laboratoriedelen fylder så meget. Vi har arbejdet tæt sammen om at definere krav, specifikationer, pris og kvalitet. Det har givet os en masse ekstra erfaring i at opføre laboratoriebyggeri, som vi agter at bygge videre på, siger Steen Johannsen, områdedirektør NCC Danmark, i pressemeddelelsen. 

Bygningerne er opført i robuste materialer som tegl og granitfliser. Indenfor sørger store glas og vinduespartier for et optimalt lysindfald på arbejdspladserne, mens korridorer mellem bygningerne skal fremme samarbejdet mellem medarbejderne. 

Placeringen tæt på Danmarks Tekniske Universitet og etableringen af et åbent læringscenter understreger Novozymes’ ønske om at bygge bro til innovationsmiljøer udenfor virksomheden. 

Novozymes Innovation Campus er designet med mulighed for en fremtidig udvidelse, så campus på sigt kan danne ramme for op til 2.500 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125