23948sdkhjf

Gråkjær tager to seniorboligprojekter ved København

Entreprenøren føjer et nyt segment til forretningen

Udviklerne Propreco og Koncenton har indgået aftale med entreprenørvirksomhed Gråkjær om to seniorboligprojekter på i alt 6.400 kvm. Begge projekter ligger i Albertslund vest for København.

 - Vi er i Gråkjær glade for, at vi nu også kan tilføje segmentet seniorboliger til vores mange varierende opgaver i forretningen, da vi ser store muligheder i seniorboliger, som forventes stor efterspørgsel og vækst i fremtiden. siger Henrik Skaarup, direktør for Gråkjær Erhverv, i en pressemeddelelse om aftalerne.

Propreco ved David Ernst-Sunne har stået for udviklingen af konceptet for seniorboliger og er udvikler og bygherre på det konkrete projekt.

Gråkjær står, som ved flere tidligere projekter, for byggefinansieringen på begge sager.

"Hjørnegrunden" og "Stenmosegrunden"
De to aktuelle projekter består af ”Hjørnegrunden”, hvor der opføres 38 seniorboliger på i alt cirka 3.000 km, og ”Stenmosegrunden, hvor der opføres 44 seniorboliger på i alt cirka 3.400 kvm samt et fælleshus. Desuden udføres grønne områder og belægningsarealer på begge sager.  

Projektering opstarter efter sommerferien og projekterne forventes at stå færdige i 2021. 

De tre parter i samarbejdet arbejder allerede nu på udviklingen af flere projekter til samme segment – seniorer. 

Ifølge Det Nationale Forskningscenter for Velfærd overvejer 80.000 personer en seniorbolig, mens der kun er ca. 7.000 seniorboliger til rådighed i hele landet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.673