23948sdkhjf

NRE og AP Pension halvvejs i Fredericia

7.500 kvm kontorbygning bliver rammen for flytning fra København til Trekantsområde

Totalentreprenøren NRE Denmark tog sammen med AP Pension og grovvareselskabet DLG torsdag den 27. juni et nyt stort skridt i arbejdet med opførelsen af DLGs nye regional- og hovedkontor i Fredericia. 

Netop den dag var der rejsegilde for det kommende DLG-hovedkontor på 7.500 kvm, der bliver opført på stor naturskøn grund med udsigt til Lillebælt. 

Når opførelsen af hovedkontoret er klar til indflytning i løbet af 2020, forlader DLG Axelborg i centrum af København til fordel for Fredericia. 

- Det er en stor glæde at stå her i dag til rejsegilde på vores kommende hovedkontor. Vi er nået langt siden november 2017, hvor vi offentliggjorde planerne om at flytte fra Axelborg i København og samle flere kontorer her i Fredericia, sagde koncernchef i DLG, Kristian Hundebøll, på festdaen. 

Har allerede 200 ansatte i området
PLH Arkitekter har tegnet stregerne og er også indretningsarkitekter. NRE Denmark er totalentreprenør og Rambøll er bygherrerådgivere.

AP Pension er bygherre og investor, og hvor DLG lejer sig ind.

- Det er en fornøjelse at stå for opførelsen af DLG’s kommende regional- og hovedkontor. Sammen med NRE Denmark har vi skabt et rigtig godt projekt, hvor både DLG og Fredericia Kommune er nogle særdeles gode sparringspartnere, siger adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

Når byggeriet er færdigt i løbet af 2020 vil over 300 DLG-ansatte have deres daglige gang i det 7.500 kvadratmeter store kontormiljø. Grovvareselskabet har allerede et kontor i Fredericia, hvor der i dag er knap 200 ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094