23948sdkhjf

Nordisk modulgigant går på børsen

Cramo Adapteo har gennem de seneste år været blandt Danmarks førende udbydere af maskiner og midlertidige moduler til kontorer, skoler, daginstitutioner og andre bebyggelser. Men nu har den ene halvdel af duoen, Adapteo Group, løsrevet sig.

Således er Adapteo Group den 1. juli 2019 blevet børsnoteret og vil fra denne dato danne en uafhængig koncern adskilt fra Cramo.

Fra maskiner til moduler
Administrerende direktør i Adapteo Danmark, Mads Blom, ser børsnoteringen og løsrivelsen fra Cramo som resultatet af en længere rejse:

- I både Danmark og resten af Norden har Adapteo gennemgået en markant udvikling: Vi er gået fra at være en afdeling i Cramos organisation orienteret mod maskinudlejning til i dag at have 100 pct. fokus på produktion og levering af pavillonløsninger, fortæller Mads Blom i en pressemeddelelse, og fortsætter:

- Vores rejse har vist sig i omsætningen, som er steget markant på det danske marked siden 2009. For mig viser det med al tydelighed, at vi er modne til børsnoteringen og til at danne en uafhængig koncern uden om Cramo.

Ambitiøse målsætninger
Adapteo Group har flere ambitiøse, finansielle målsætninger i kølvandet på børsnoteringen. Mads Blom har stor tiltro til, at de kan indfri målene:

- Over de sidste 10 år har vi på det danske marked set en stærkt tiltagende interesse for Adapteos midlertidige pavilloner. Jeg er ikke i tvivl om hvorfor. De imødekommer et stigende behov i samfundet for bæredygtige og genanvendelige byggeløsninger. Jeg er overbevist om, at vi med børsnoteringen nu når ud til en endnu større gruppe af investorer, der tror på vækstpotentialet, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095