23948sdkhjf

Energigigant på opkøb: Coromatic på tyske hænder

Den tyske energikoncern E.Ons overtagelse af nødstrømsspecialisten Coromatic er netop blevet godkendt af konkurrence-myndighederne i både Danmark og Sverige.

Det skriver Fyens.dk

Virksomheden er altså kommet på tyske hænder, men det får ikke umiddelbart den store betydning for selskabet, hvor den danske del har hovedsæde i Odense.

- Lige nu og her får det ikke den store betydning. Vi har en strategi - en treårsplan, vi er blevet købt på baggrund af, som bliver fulgt. E.on har en anden grøn profil og en helt anden sammenhæng med de produkter, vi leverer, end vores tidligere ejer. Og vores nye ejere ser selvfølgelig nogle synergier, og vi har en anden sammenhængskraft med dem. Deres profil passer bedre til os, siger finansdirektør i Coromatic Frank Clausen.

I løbet af de seneste år er Coromatic vokset markant. På ti år er medarbejderantallet vokset fra 15 til 122. Ifølge Frank Clausen stopper væksten ikke her.

Han fortæller, at selskabet forventes at vokse med omkring ti procent om året, hvilket kan og vil medføre en del nyansættelser. Alene i år forventer han, at det bliver til en håndfuld, primært teknikere og projektledere.

Coromatic har netop vundet en stor kontrakt på udvikling, levering og drift af et større nødstrømsanlæg til Køge Sygehus.

Coromatic vil under E.Ons vinger fortsætte med den nuværende ledelse, der blandt andre tæller den danske administrerende direktør Søren Schønnemann.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094