23948sdkhjf

VVS Søberg køber forsyningsselskabs VVS-aktiviteter

Verdo har netop solgt sine VVS-aktiviteter til VVS Søberg i Vojens.

- Vi har overdraget vores VVS-aktiviteter til VVS Søberg, fordi vi gerne vil specialisere os endnu mere i den teknisk infrastruktur, som handler om el og belysning. Her er vi allerede blandt de førende i landet, og det vil vi fokusere yderligere på i fremtiden, siger konstitueret administrerende direktør Morten Birch.

Frasalget af VVS-aktiviteterne, som udgør en ganske lille del af Verdo-koncernen, sker med virkning fra 15. august. I følge Morten Birch er løsningen den bedste for alle parter.

- Hos VVS Søberg kommer de syv berørte medarbejdere ind i en specialiseret VVS-virksomhed, som har flere end 180 medarbejdere fordelt på afdelinger over hele landet, så vi ser det som den bedste løsning for både medarbejderne og for Verdo, siger Morten Birch.

Øge aktiviteten
Søberg Gruppens mål med overtagelsen af Verdo VVS er at øge aktiviteten i Midtjylland og at opnå stordriftsfordele samtidig med at nærheden til kunderne bevares lokalt.

- Det, der har været vigtigst for os i denne sammenhæng, er at bevare den lokale nærhed og relation til kunderne, samtidig med at vi øger specialiseringen inden for vores kernekompetencer og sikrer, at vi får udbytte af stordriftsfordelene. Derfor er det også overordentlig glædeligt at Martin Munkholt fortsætter som VVS Chef i Søberg Gruppen, siger Kjeld Søberg fra Søberg Gruppen.

Det er altså ikke kun stordriftsfordele og øget aktivitet, der kommer til at styrke Søberg Gruppen.

- En af de store fordele ved overtagelsen er også, at vi kan øge graden af specialisering inden for vores kernekompetencer. Det giver os mulighed for at lade medarbejderne dykke endnu mere ned i deres specialer og samtidig have flere kolleger at udveksle erfaringer med. Så kort og godt gør det vores folk dygtigere, siger Kjeld Søberg.

Efter overtagelsen har Søberg Gruppen nu afdelinger i både Randers, Kjellerup og Aarhus.

Søberg Gruppen har ca. 185 medarbejdere fordelt på flere afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094