23948sdkhjf

Efter flere års forhindringsløb: Byggemarked åbner i foråret 2020

Byggemarkedskæden Jem & Fix har siden 2013 ansøgt om at få lov til at bygge på forskellige grunde i den nordjyske by Sæby.

Det var et enigt byråd, der i sidste uge godkendte den lokalplan, der gør det muligt for Jem & Fix at bygge på Aalborgvej 100.

Det skriver nordjyske.dk.

- Det er vi rigtig glade for, for vi har længe gerne villet til Sæby. Og vi har været tæt på nogle gange, så det glæder os meget, at vi nu er det skridt videre, siger direktør i Jem og Fix Claus Petersen til nordjyske.dk.

Nu er planen at åbne 1.000 kvadratmeter i foråret 2020, hvor de venter på en byggetilladelse. Det er planen at leje sig ind i den kommende bygning, da det er virksomhedens koncept. Hvem der skal bygge butikken vides endnu ikke.

Får brug for lokale
En ting er derimod sikkert. Der vil blive skabt lokale arbejdspladser, da de kun plejer at tage en eller to egne folk med. Claus Petersen siger til nordjyske, at de får brug for mellem seks og otte lokale medarbejdere.

Forhindringerne med at få tilladelse handler om kombinationen af, at den befærdede Aalborgvej kan skabe farlige situationer samt inddragelsen af jord fra landzone til byzone, der kan skabe udfordringer i forhold til drikkevand.

Mette Hardam (V), byrådsmedlem i Frederikshavn Kommune, fortæller til nordjyske.dk, at både politikere og vandforsyning sover trygt med denne nye plan. Der bliver eksempelvis anlagt en venstresvingsbane, som skulle afhjælpe trafikale problemer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094