23948sdkhjf

Dan Jord køber banespecialist

Den 1. oktober overtog Dan Jord A/S entreprenørfirmaet HP Tennisanlæg A/S. Det oplyser det anlægsentreprenøren fra Aarhus i en pressemeddelelse. 

HP Tennisanlæg, som har base i Ugerløse på Nordvestsjælland, er en mindre, veldrevet virksomhed, som anlægger tennisanlæg, padeltennisbaner, multibaner, kunstgræsbaner og legepladser for kommuner, idrætsklubber og boligforeninger, primært på Sjælland. 

Selskabet omsætter årligt for cirka 25 mio. kr., og foruden etableringen af helt nye sportsanlæg kommer noget af omsætningen også fra den årlige servicering af mere end 400 tennisbaner.

Købet af HP Tennisanlæg styrker Dan Jords kompetencer især på det sjællandske marked og inden for udførelse af mindre sportsanlæg. Tilsvarende er det planen, at HP Tennisanlæg nu kan tilbyde sine kompetencer på det jyske og fynske marked, hvor de to selskaber ser potentiale for udvikling, fremgår det af pressemeddelelsen.

- Vi ser frem til samarbejdet og glæder os især til at blive styrket organisatorisk, så vi bliver i stand til at tage flere opgaver ind og ikke skuffe potentielt nye kunder, som vi i dag desværre må takke nej til på grund af travlhed, lyder det fra Anders Madsen fra HP Tennisanlæg.

Efter overtagelsen fortsætter Anders Madsen med titel af driftschef. 

For at udnytte potentialet i markedet i forhold til salg og for at styrke HP Tennisanlæg organisatorisk og administrativt, er der netop ansat en sælger med bredt kendskab til branchen for udendørs idrætsaktiviteter. 

HP Tennisanlæg A/S
mio. kr. 2017/18 2016/17
Bruttofortjeneste 9,53 9,51
Driftsresultat  4,90 4,94
Resultat før skat 4,85 4,92
Årets resultat 3,81 3,83
Aktiver 21,50 18,31
Egenkapital 16,67 12,86
Gns. antal ansatte 8 8
Regnskabsåret blev afsluttet 30. september 2018

Dan Jord udfører traditionelt anlægsarbejde med speciale inden for idrætsanlæg, brolægning og forsyningsledninger samt anlægsgartneropgaver. Firmaet cirka 220 medarbejdere og er en del af Aarsleff-koncernen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078