23948sdkhjf

Sweco og Årstiderne former selv rammerne om ny fælles afdeling

Rådgiverkæmpen Sweco og Årstiderne Arkitekter slår igen to afdelinge sammen. Denne gang i Aarhus, hvor de åbner et nyt, fælles ingeniør- og arkitektkontor.  

Et historisk bygningskompleks på Willemoesgade i bydelen Trøjborg skal danne rammen om den nye arbejdsplads, der vil huse mere end 180 medarbejdere. Virksomhedens egne arkitekter og ingeniører kommer selv til at stå for transformationen af det tidligere fabriks- og lagerkompleks, som nu skal omdannes til et moderne kontormiljø.

- Beslutningen om at samle vores aarhusianske afdelinger i Sweco og Årstiderne Arkitekter på en fælles lokation styrker vores samarbejde og åbner mulighed for at levere endnu bedre integreret rådgivning til vores kunder i Jylland, fortæller Dariush Rezai, adm. direktør CEO i Sweco Danmark, i pressemeddelelsen om sammenlægningen.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel på integrerede løsninger, og flere projekter kalder på både ingeniør- og arkitektfaglige ydelser, fortsætter han.

På det nye fælles kontor samles Swecos ingeniører fra Skejby i Aarhus N med arkitekttegnestuen fra Ceresbyen i Aarhus C. Sammenlægningen vil bygge på erfaringer fra Swecos hovedkontor i København, hvor 800 ingeniører og arkitekter sidder fysisk sammen, og fra Silkeborg, hvor man sidste år etablerede en ny ingeniørafdeling på Årstiderne Arkitekters tegnestue.

Transformationen af bygningen er allerede begyndt, og planen er, at medarbejderne i Aarhus flytter sammen på det nye kontor i tredje kvartal af 2020.

Svenskejede Sweco købte i januar 2018 Årstiderne Arkitekter, som dermed blev en del af Sweco Danmark.

Læs mere: Sweco køber Årstiderne Arkitekter

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094