23948sdkhjf

Opkøb: E+N overtager tegnestue i Aarhus som led i vækststrategi

Den aarhusianske tegnestue E+N Arkitektur opkøber Spot Architecture med fire ansatte i Aarhus. Opkøbet sker som et led i at fremtidssikre tegnestuen og samtidig opruste på virksomhedens nuværende fagområder.

Spot Architecture skal blandt andet styrke og videreudvikle forretningsområdet for nybyggeri og ruste tegnestuen til det stigende krav om digitalisering af byggerier med deres erfaring i 3D-projektering.

Opkøbet af Spot Architecture er et ønske om at videreføre tegnestuens DNA og samtidig arbejde fremsynet med udviklingen af fremtidens byggeri, siger partner i E+N Arkitektur Thomas Degn Friis i en pressemeddelelse om opkøbet.

Thomas Degn Friis fremhæver også det særlige personmatch.

En ny partnergruppe

Spot Architectures fire ansatte vil blive en del af E+N Arkitektur, hvoraf Jostein Burmann og Torben Kjær indgår i partnergruppen.

Partnergruppen består nu af Finn Larsen, Lise Breum Knakkergaard, Thomas Degn Friis, administrerende direktør Jesper Back samt de to nye partnere.

Spot Architecture blev etableret i 2016 af bygningskonstruktør Jostein Burmann og arkitekt Torben Kjær. De to har en fortid hos flere store arkitektvirksomheder som Aart Architects, C. F. Møller og Schmidt Hammer Lassen Architects. De erfaringer og kompetencer skal nu være med til at sikre, at E+N Arkitektur forbliver attraktive på store projekter inden for både eksisterende- og nye byggerier.

Sammenfald i vækstmabitioner
Ifølge Torben Kjær, partner i Spot Architecture, kommer opkøbet på et tidspunkt, hvor begge arkitektfirmaer havde ambitioner om vækst:

- Vi vil gerne udnytte de kompetencer, vi har med os fra tidligere ansættelser. Og som en del af E+N Arkitektur er vi nu med i en veletableret organisation med en bred kompetenceprofil og et højt ambitionsniveau inden for arkitektonisk kvalitet, siger han i pressemeddelelsen.

Opkøbet trådte formelt set i kraft den 1. oktober og alle medarbejdere fortsætter i E+N Arkitekturs lokaler i Rømerhus ved Clemens Bro i Aarhus.


Læs mere om opkøbet og E+N Arkitekturs ambitioner på Building Supplys søstermedie Licitationen - Byggeriets Dagblad (kræver log ind)

Aarhus-arkitekter køber op for at skabe ligevægt i opgaverne

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085