23948sdkhjf

Seks entreprenører fundet til 25.000 kvm hospitalsbyggeri

Region Hovedstaden har nu udpeget de seks entreprenører, der skal stå for opførelsen af byggeriet af Rigshospitalet Glostrup - Nyt Neurorehabiliteringshus.

Det oplyser Region Hovedstaden i en pressemeddelelse.

Hoffman A/S vandt byggepladsentreprisen, Arkil A/S råhuset, Juul & Nielsen lukningsentreprisen, Jakon A/S apteringsentreprisen, Wicotec Kirkebjerg A/S installationsentreprisen og HedeDanmark vandt landskabsentreprisen.

- De seks storentreprenører er alle professionelle spillere i den danske byggebranche, og vi er fortrøstningsfulde med det samlede hold, vi har fået samlet, siger projektchef Morten Christiansson, Rigshospitalet.

De seks vindere var i konkurrence med 20 øvrige entreprenører, der ønskede at afgive tilbud på byggeriet.

Det nye Neurorehabiliteringshus i Glostrup samler højt specialiseret behandling og genoptræning af mennesker med skade på hjerne og rygmarv i Østdanmark. Klinik for Rygmarvsskader og Klinik for Højt Specialiseret Rehabilitering/Traumatisk Hjerneskade skal flytte ind i bygningen, når den står klar.

Byggeriet er på 25.000 kvm og indeholder 125 sengestuer, ambulatorier, træningsrum, multihal, træningsbassin, forskningsafsnit og avanceret rehabiliteringsteknologi.

Det nye Neurorehabiliteringshus er tegnet af totalrådgiver Aart Architechts og Nordic – Office of Architecture underrådgiverne Harde Larsen Rådgivende Ingeniører, Buro Happold samt Niras og Marianne Levinsen Landskab. Cowi skal varetage Byggeledelsen og fagtilsynet, og Rambøll er bygherrerådgiver på projektet.

Byggeriet sættes i gang i slutningen af januar måned 2020 og planlægges færdigt medio 2022. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19