23948sdkhjf

40.000 ton sand under Brygmester Hus

Omkranset af det gamle Carlsberg, hvor J.C. Jacobsen startede sit bryggerieventyr, er der gang i opførelsen af Brygmester Hus, 54 nye boliger samt erhverv og en daginstitution til Københavns Kommune. 

Forleden blev der officielt taget første spadestik til byggeriet i Carlsberg Byens sydvestlige hjørne, som entreprenørvirksomheden HHM står for som sit tredje projekt i Carlsberg Byen. Tidligere har enterprenøren fra Hillerød opført 174 boliger i området. 

Inden længe begynder håndværkerne med den første elementmontering. 

Men egentlig har HHMs jord-, kloak- og betonfolk allerede været i gang nogle måneder på den store plads, hvor der blandt andet er blevet opbygget en gigantisk sandpude på grunden – knap 40.000 ton sand er der blevet kørt ind – der er blevet lavet fundamenter og støbt terrændæk, og snart er der klar til, at elementmontagen kan begynde. 

Brygmester Hus bliver opført i en totalentreprise mellem Zeso Architects, Niras A/S, Opland Landskabsarkitekter samt HHM som totalentreprenør. 

Det samlede byggeri er på 11.700 kvm fordelt på 54 boliger i varierende størrelser, herunder 1.500 kvm erhverv og parkeringskælder. Alle lejligheder har altan, fransk altan, tagterrasse eller have/terrasse, og derudover har ejendommen en fælles tagterrasse

Byggeriet skal stå færdigt i slutningen af 2021.

.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109